
George Reisch in action
Bloggen var inbjuden till en riktig Brewmaster Dinner i pampiga Tornvillan i Nacka strand i samband med Stockholm Beer & Whiskey festival, med Budweisers egna Brewmaster himself, George Reisch. Det finns nog ingen som älskar sin öl lika mycket som han! Vi fick först en föreläsning om hela processen kring hur Budweiser blir till. Vi fick prova oss igenom 5 olika steg, vilket var mycket lärorikt! Mr Reisch förespråkade även varmt alla fördelar med att laga sin mat i ölen, däribland att koka sitt ris och sin spaghetti med den istället för vatten, det ska bli mycket godare så.
Sen blev det en riktigt god 4-rättersmiddag där det mesta var tillagat med öl! Vi fick prova den vanliga Budweisern, American Ale och Lime Beer till maten. Alen var min favorit, tyvärr säljs den inte i Sverige.. Tack George Reisch och Star PR för en härlig kväll!

5 steg i processen

Förrätten - Glacerade Ribs

Blåmusslor kokta i Budweisers Ale

Lax med pumpamos

Till sist efterrätten, Key Lime paj, Georges favorit med Lime Beer till
Sen blev det en riktigt god 4-rättersmiddag där det mesta var tillagat med öl! Vi fick prova den vanliga Budweisern, American Ale och Lime Beer till maten. Alen var min favorit, tyvärr säljs den inte i Sverige.. Tack George Reisch och Star PR för en härlig kväll!

5 steg i processen

Förrätten - Glacerade Ribs

Blåmusslor kokta i Budweisers Ale

Lax med pumpamos

Till sist efterrätten, Key Lime paj, Georges favorit med Lime Beer till
No comments:
Post a Comment